ΖΑΧΑΡΗ

sugar_spoon

Η εταιρεία εμπορεύεται, μεταπωλεί και διανέμει άσπρη κρυσταλλική ζάχαρη για μαγειρική και ζαχαροπλαστική και άλλες χρήσεις για την εγχώρια αγορά. Η ζάχαρη που η εταιρεία εμπορεύεται είναι τύπου ΕΕC2 και έχει ευρωπαϊκή προέλευση.

Η εταιρεία μας πρωτοστατεί στον τομέα εμπορίας της ζάχαρης, διότι διαθέτει σχεδόν πάντοτε στο λιμάνι Λεμεσού στοκ σε εμπορευματοκιβώτια (containers) με άσπρη κρυσταλλική ζάχαρη σε συσκευασίες (σάκους) των 25 και 50 κιλών για την άμεση ικανοποίηση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου.

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί  μεγάλο αριθμό πελατών που ασχολούνται με τη συσκευασία, τυποποίηση και εμπορία ζάχαρης. Πελάτες της εταιρείας είναι επίσης διάφορα εργοστάσια που χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης για την παραγωγή των προιόντων τους.

Για την ικανοποίηση των αναγκών της λιανικής πώλησης, η εταιρεία συσκευάζει ζάχαρη, χρησιμοποιώντας δικό της αυτόματο εξοπλισμό συσκευασίας, σε πακέτα του ενός κιλού, το οποίο πωλείται σε συσκευασία των 10 και των20 πακέτων.

Οι συσκευασίες της ζάχαρης της εταιρείας περιλαμβάνουν πακέτα του 1 κιλού σε χάρτινη και νάυλον συσκευασία και σάκους των 25 και των 50 κιλών, όπως διαφαίνεται από τις πιο κάτω φωτογραφίες.

DSC04520   IMG_8686   sugar 1 kg nylon

IMG_8677   IMG_8675

Επίσης, η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα “ιδιωτικής ετικέτας” (private label) για τους επαγγελματίες πελάτες της όπως οι αλυσίδες υπεραγορών. Στις πιο κάτω φωτογραφίες φαίνονται παραδείγματα ζάχαρης ενός κιλού σε χάρτινη συσκευασία private label.

IMG_8622  IMG_8631  IMG_8626