ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ID-10038844

Η εταιρεία αγοράζει (εισάγει) μακαρόνια από μεγάλα υπερσύγχρονα μακαρονοποιεία από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία πληρούν αυστηρότατες προδιαγραφές και πρότυπα υγείας και αυσφαλείας στην διαχείριση τροφίμων και χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την παραγωγή των μακαρονιών. Τα μακαρόνια που διαθέτει η εταιρεία μας κυκλοφορούν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδίως στην Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλλία, καθώς και σε άλλες χώρες.

Η εταιρεία διαθέτει πολλά διαφορετικά είδη μακαρονιών σε συσκευασίες των 500 γραμμαρίων. Τα δημοφιλέστερα είδη περιλαμβάνουν μακριά μακαρόνια όπως είναι τα σπαγγέτι (spaghetti), τα σπαγγεττίνι (spaghettini) και τα ζίττι (zitti No.2) και κοφτά είδη μακαρονιών όπως είναι τα εξής: όρζο (orzo/risone), αστεράκι (stelle), κοχύλια ή κάττες (conchiglie), μικρά κοχύλια (conchigliette), πένες ριγάτες (penne rigate), βίδες ή στριφτά (fusilli), τορτιλιόνι (tortiglioni), φιδέ (filini), (cellentani express) και (nuilles), όπως φαίνονται πιο κάτω.

Cellentani Express Conchiglie Conchigliette Filini Fusilli
  Cellentani Express          Conchiglie                       Conchigliette                     Filini                                    Fusili

Nuilles Risone (orzo) Spaghetti no.6 Stelle

      Nuillles                             Risone (orzo)               Spaghetti No.6            Spaghettini No.10                Stelle                                                              

Penne rigate Zitti no.2 Tortiglioni

     Penne Rigate                     Zitti No.2                       Tortiglioni

Πιο κάτω παρατίθενται φωτογραφίες των διαφόρων συσκευασιών των μακαρονιών που διαθέτει η εταιρεία μας, τόσο με την επωνυμία της όσο και με τις συσκευασίες των μακαρονοποιείων του εξωτερικού τα οποία αντιπροσωπεύει.

Fides2  kati allo  Kattes  Kattoudes Try  Giouvetsi Spaghetti2Kirkilloudin   Scan 9

f179  f180 makvel-makkaroni-pastitsio makvel-kofto-kleine-rohrennudelnmakvel-kochili-nudeln-muschelnudelnpasta-2