ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΛΑΔΙΑ

which_oil_is_healthy-300x225

Η εταιρεία Karkotis Manufacturing & Trading Public Ltd, έχοντας πολυετή πείρα στην εισαγωγή και εμφιάλωση φυτικών, μαγειρικών λαδιών, προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας κάτω από αυστηρές συνθήκες παραγωγής.

Η εταιρεία αγοράζει (εισάγει) διάφορα είδη μαγειρικών λαδιών όπως σογιέλαιο, ηλιαθέλαιο, καλαμποκιέλαιο/αραβοσιτέλαιο, ραπέλαιο κτλ από διάφορες ευρωπαικές χώρες και κυρίως από την Ολλανδία η οποία είναι η χώρα με την μεγαλύτερη παραγωγή σπόρων για φυτικά μαγειρικά λάδια στην Ευρώπη. Έχοντας τον δικό της στόλο από εμπορευματοκιβώτια (containers/tanks), ειδικά εξοπλισμένα για μεταφορά τροφίμων (foodgrade standard), η εταιρεία επιτυγχάνει συχνότερη και ταχύτερη εισαγωγή μαγειρικών λαδιών, τα οποία εμφιαλώνει σε δικό της άρτια εξοπλισμένο εμφιαλωτήριο που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς.

Τα μαγειρικά λάδια της εταιρείας διατίθονται στην αγορά με την εμπορική επωνυμία “ PEROLA” και προσφέρονται σε διάφορες συσκευασίες σε πλαστικά (PET) μπουκάλια κατάλληλα για τη φύλαξη τροφίμων.

 

ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ (SOYA BEAN OIL)

Μέσα από τα χρόνια, το σογιέλαιο έχει γίνει το πιο ευρέως γνωστό φυτικό λάδι για τηγάνισμα. Όντως το πιο θρεπτικό και ευκολοχώνευτο λάδι από την οικογένεια των σπορελαίων, το σογιέλαιο παρέχει σήμερα σε εκατομμύρια ανθρώπους τις πιο πλούσιες πηγές φυτικής πρωτείνης και επίσης παρέχει συστατικά χημικών προϊόντων. Πέρα από αυτό, προσφέρει και τα οκτώ βασικά αμινοξέα, τα οποία είναι αναγκαία για την παραγωγή διάφορων ειδών και για την σωστή υγιεινή ανάπτυξη των παιδιών κάνοντας το σογιέλαιο απαραίτητο για την καθημερινή δίαιτα και στις τέσσερις γωνιές του κόσμου σήμερα.

Η εταιρεία μας διαθέτει διπλοδιϋλισμένο σογιέλαιο ευρωπαϊκής προέλευσης και ανώτερης ποιότητας σε συσκευασίες του 1 λίτρου και 3, 4, 5  και 20 λίτρων.|

Soya-1-ltrs-436x1024  soya-3-ltrs- sm  Soyabean-oil-sm  Soya-Bean-3LTR-sm  soya-20-ltrs-sm

 

ΗΛΙΑΝΘΕΛΑΙΟ (SUNFLOWER OIL)

Το ηλιανθέλαιο, ένα φυσικό λάδι από ώριμους σπόρους ηλιοτροπίων των οποίων οι συνθήκες ανάπτυξης εμπλουτίζουν την σύνθεση του από λιπαρά οξέα και κάνουν το ηλιανθέλαιο μια από τις πιο ποιοτικές επιλογές για μαγείρεμα. Το χαμηλό λίπος του ηλιανθέλαιου το κάνει ιδανικό για ανθρώπους με ψηλά επίπεδα χοληστερόλης και εξαιτίας της δόσης λινολείκου οξέος και της βιταμίνης Ε που περιέχει, προμηθεύει τα αναγκαία συστατικά για ένα σωστό και υγιεινό τρόπο ζωής.

Η εταιρεία μας διαθέτει διπλοδιϋλισμένο ηλιανθέλαιο ευρωπαϊκής προέλευσης και ανώτερης ποιότητας σε συσκευασίες του 1 λίτρου και 3, 4, 5  και 20 λίτρων.

Sunflower-1LTR-sm  Sunflower-3LTR-4-sm  SUN-4-LTRS-sm  sunflower-5-ltrs-sm  Sun5ltrssmler  sunflower20ltrs2-sm

 

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΕΛΑΙΟ/ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ (CORN OIL)

Μέσω της διαδικασίας αφαίρεσης των ελεύθερων λιπαρών οξέων και φωσφορικών λιπιδίων από το ακατέργαστο καλαμποκέλαιο, το διπλοδιυλισμένο και άοσμο αραβοσιτέλαιο αποκτά ένα από τα πιο ζωτικά χαρακτηριστικά του: Την άριστη ιδιότητα του για τηγάνισμα. Επιπρόσθετα, έχει μια ευχάριστη γεύση και προσφέρει ψηλά επίπεδα πολυακόρεστων λιπαρών. Το αραβοσιτέλαιο χρησιμοποιείται σήμερα ευρέως στις Η.Π.Α., στην Νότια Αμερική και την Αυστραλία για σκοπούς μαγειρέματος ή σαν λάδι για σαλάτες ενώ σε μεγάλο αριθμό εστιατορίων ανά το παγκόσμιο χρησιμοποιείται για σκοπούς τηγανίσματος.

Το καλαμποκιέλαιο της εταιρεία μας είναι ευρωπαϊκής προέλευσης και διατίθεται σε συσκευασίες του 1 λίτρου και 3, 4, 5  και 20 λίτρων.|

Corn-Oil-sm   corl oil sm   IMG_8659-sm

 

ΡΑΠΕΛΑΙΟ (RAPE SEED OIL)

Το ραπέλαιο, “ο βασιλιάς” των φυτικών ελαίων έχει αποκτήσει την έξοχη φήμη του λόγω των θρεπτικών ιδιοτήτων του στην ανθρώπινη δίαιτα και προσφέροντας μια άριστη ζωτική πηγή πρωτεϊνών στην καθημερινή διατροφή. Διυλισμένο κάτω από τις αυστηρότερες συνθήκες και με αφαιρεμένη την οσμή, το ραπέλαιο χαρακτηρίζεται από πολύ χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών οξέων, κάνοντας το ένα από τα ιδανικότερα φυτικά λάδια για σκοπούς τηγανίσματος και deep- frying.

Η εταιρεία μας διαθέτει ραπέλαιο σε συσκευασίες των 5  λίτρων και των 20 λίτρων.

rapeseed oil-sm   rape20ltrs-sm

 

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ (PRIVATE LABEL)

Επίσης, η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα “ιδιωτικής ετικέτας” (private label) για τους επαγγελματίες πελάτες της όπως οι αλυσίδες υπεραγορών. Στις πιο κάτω φωτογραφίες φαίνονται παραδείγματα ηλιανθελαίου σε συσκευασία private label 3 λίτρων.

IMG_8692-sm   IMG_8695-sm